Regatistes de prestigi i aficionats superen ja els 100 vaixells participants a la Ruta de la Tramuntana

El proper divendres 6 de juliol, la Ruta de la Tramuntana iniciarà el seu recorregut des del Club Nàutic El Balis, a les 18 h, rumb al Port de Roses. Es tracta d’una regata nocturna i de mitjana distància que navega la costa del Maresme fins superar el delta del riu Tordera per, a partir d’aquí, remuntar la Costa Brava fins arribar a la Badia de Roses.
ruta tramuntanta

ruta tramuntanta

04/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Ruta de la Tramuntana és una regata de creuer oberta al màxim nombre de classes i eslores, on coincideixen els millors i més prestigiosos regatistes de Catalunya, amb aquells aficionats a la navegació de creuer i a la regata de distància.

Un Raid que de sud a nord ha de superar una sèrie de dificultats: el Delta del Tordera, el Cap Tossa, la Badia de Palamós, les Illes Formigues, els caps de Sant Sebastià i de Begur, la platja de Pals i les Illes Medes, on comença el Golf de Roses que ha de travessar-se fins a arribar finalment al Port de Roses.

Enguany, tindrà lloc a la Ruta de la Tramuntana una nova edició del Campionat de Catalunya d’Altura de First Class 8, que comptarà amb la presència dels guanyadors del 2006.

La Ruta de la Tramuntana està organitzada per ANAM, Club Nàutic El Balis i Port de Roses, en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document