Representació de “La senyora de Sade” al Teatre Municipal de Roses

Els propers dies 7 i 8 de març (dissabte i diumenge), el Teatre Municipal de Roses acollirà la representació de l’obra “La senyora de Sade” de Yukio Mishima. La peça, adaptada i dirigida per Josep Maria Cortada, parteix de la biografia del controvertit marquès de Sade tot i que incorpora elements ficticis.
SRa. Sade

SRa. Sade

05/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Sis personatges, tres dels quals van existir realment, mostren la visió que tenen del marquès, un personatge que sempre ha generat múltiples controvèrsies. El nucli de l’acció, però, gira al voltant del dur enfrontament entre la dona del marquès i la seva mare, dues maneres oposades de veure el món durant la Revolució Francesa: l’una, influenciada per Sade, representa les idees innovadores que arriben amb la il·lustració; l’altra, la societat rígida d’aquells temps.

Malgrat el seu títol, la peça que presenta la Funcional té una altra protagonista: el marquès de Sade. Tot i centrar-se en la dimensió revolucionària i transgressora del “sadisme”, Mishima aconsegueix esquivar tots els tòpics de la mítica perversitat d’aquest personatge.

La representació tindrà doble sessió a Roses el proper cap de setmana. Dissabte 7 de març, a les 22 h, i diumenge 8 a les 19 h. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 h, o dues hores abans de començar l’espectacle. El preu de les entrades és de 10 euros (20% de descompte als titulars del carnet de jubilat, carnet jove i carnet del CAR)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document