El dia 15 es van realitzar les dues travessies al Port de Roses, en la seva 71a. edició i el dia 16, la 22a. edició de la travessia local.
Travessies de natació

17/08/2007 00:00 -
TRAVESSIES AL PORT DE ROSES DEL DIA 15/08/2007

La travessia Curta (Categoríes Promesa i aleví), amb sortida a les 11h des del nou Port esportiu, va comptar amb un total de 18 inscrits, dels quals 14 van acabar la travessia. La primera nedadora en arribar va ser Lídia Huete Oviedo del CN Olot de la categoria aleví, i amb un temps de 11'04".

Travessia al portLa travessia llarga, que va des del 2on. moll fins als espigons de la Rambla Ginjolers (resta de categories) va tenir récord de participació, amb un total de 135 inscrits, dels quals 126 participants vàren acabar tot el recorregut.

El guanyador absolut va ésser Alex Vera Gómez del GEiEG de la categoria Júnior amb un temps de 15'05, seguit molt de prop per Héctor Ruíz Pérez del Club Natació Figueres a 1 segon. El primer classificat local va ésser en Francesc Ferrer amb un temps de 22'14" i el club amb més participants el CN Figueres.

TRAVESSIA LOCAL DEL DIA 16/08/07

Va consistir en donar la volta a l'espigó esquerre de la riera Ginjolers, sortint des de la platja de la Punta. El recorregut aproximat és d'uns 300 metres. Dels 101 inscrits, van acabar la travessia 83 nedadors. El primer classificat general va ser Joan Calvo Barceló, de la categoria Júnior, amb un temps de 9'14". El participant més veterà va ésser Carme Ripoll Martínez (10/11/45), amb un temps de 23'10" i el participant més jove va ésser Iker Martínez Bedmar (30/03/01), amb un temps de 24'23".