Roses, 9 dies de gresca

Un any més arriba la Festa Major de Roses, i enguany ho farà amb un intens programa d'activitats molt diverses, pensades per a totes les edats: balls populars, competicions esportives, concerts, espectacles infantils, cercaviles, ... L’èxit assolit pel recinte firal durant les edicions passades, amb atraccions i amb les barraques impulsades per les colles de Roses, fa que aquest prengui protagonisme i incorpori enguany una programació musical que se succeirà al llarg dels 9 dies que durarà la Festa Major.
Imatge FM2010

Imatge FM2010

28/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La programació de la Festa Major ha volgut aplegar propostes de caire molt variat i que assegurin la diversió i participació de tots els públics. Les nits estaran marcades pel programa de les fires i barraques, que enguany seran escenari dels concerts de Obrint Pas- D.Nits- Bananna Beach (7 agost), Kiko Veneno - Merkado Negro (13 agost), i The Pepper Pots-Orquestra Di-versiones- Doctor Bacteria (14 d’agost).

Aquesta programació s’ampliarà gràcies a la incorporació dels concerts promoguts per les mateixes colles de Roses (Gazpachitos, Tramuntana, Removida, Dansa Mònica Lucena, i els dj Kopy, Daniel Gómez, Nanes i Xavi Buixó), que tindran lloc del 8 al 12 d’agost, assegurant així una programació continuada a les barraques fires durant les 9 nits de Festa Major.

L’apartat musical, però, no acabarà aquí, ja que l’Ajuntament ha apostat per portar a la població els directes de dues gires de gran èxit aquest estiu: David Bisbal, el 12 d’agost a la Ciutadella, i Els Amics de les Arts, dissabte 14 d’agost al Teatre Municipal.

Les activitats més tradicionals tornaran a envair els carrers de la població, com és el cas de les matinades i cercaviles de gegants, les audicions de sardanes, els balls populars, el recuperat concurs de paletes, la festa de les cucanyes, la missa internacional, el lliurament de la Dracma de Plata de Roses, o l'espectacle de focs artificials de fi de festa.

L’apartat esportiu també tindrà una forta presència, amb la realització de tornetjos que, per la seva llarguíssima trajectòria, han assolit ja la categoria d’històrics. És el cas de la Travessia de natació al Port de Roses, que enguany arriba a la seva setanta-quatrena edició, el Trofeu de Petanca de Festa Major (trenta-quatrena edició), o la Travessia Local de natació als espigons (vint-i-cinquena edició).

Per als més petits, espectacles d’animació, petit cinema, activitats familiars a la Ciutadella, festa de l’espuma i contes a la fresca, són algunes de les activitats programades. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document