Roses aconsegueix una de les etapes del Tour de França a Vela del proper estiu

El proper dissabte 2 de desembre, l’alcalde de Roses signarà a Paris el conveni de col·laboració que permetrà a Roses convertir-se en una de les etapes del prestigiós Tour de France de Vela del proper estiu. La signatura tindrà lloc amb responsables d’Editions Larivière, organitzadors de l’esdeveniment esportiu.
Tour a vela

Tour a vela

28/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Tour de France a vela és una cita nàutica plenament consolidada que se celebra des de l’any 1978. Està considerada la principal competició de vela anual de França i és un referent esportiu internacional. Els participants es divideixen en les categories general, amateurs i estudiants, i tots ells competeixen amb un mateix tipus de veler anomenat "Mumm 30", de 9,4 metres d’eslora.

El Tour del 2007 tindrà lloc entre el 28 de juny i el 28 de juliol. Durant un mes, els participants recorreran gran part de la costa francesa, des del Canal de la Manxa fins a la costa Mediterrània de Marsella. Enguany, a més, el tour navegarà per aigües catalanes fins a la badia rosinca.

Roses acollirà l’etapa entre el 20 i el 22 de juliol. Un dels grans atractius d’aquest esdeveniment és la instal·lació del gran centre d’animació que l’acompanya, format per stands esportius, jocs, botigues, podium, pantalles gegants, etc, que se situa en el lloc de major afluència de la vila. El centre lúdic porta entre 20.000 i 40.000 visitants a cada etapa.

La signatura del conveni de col·laboració del proper dissabte es realitzarà dins el marc del Saló Nàutic que se celebra entre el 2 i l’11 de desembre a la capital francesa. El conveni el signaran l’alcalde de Roses i Jacques Tillier, director de Larivière Organitsation que és la propietària de la marca i organitzadora de la competició.  

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document