Roses amplia la zona blava per afavorir el comerç

L’Ajuntament de Roses ha aprovat l’ampliació de les zones d’estacionament amb control horari tarifat amb dues noves àrees, que passaran a incrementar el número de places creades el passat estiu a l’avinguda de Rhode, passant de 111 a un total de 284 places en tot el municipi. El període de funcionament previst de les zones blaves passarà a ser de l’1 de maig al 30 de setembre, mentre que el preu de la tarifa es mantindrà en 1 euro per hora.
Zona blava Av. de Rhode

Zona blava Av. de Rhode

22/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els espais que passaran a tenir un estacionament tarifat durant el proper estiu són les avingudes de Jaume I i de Mare de Déu de Montserrat (aquesta darrera en el tram comprés entre Jaume I i plaça Llevant), la plaça Frederic Rahola i, per últim, l’aparcament del Mercat Municipal Cobert. D’altra banda, la zona 1 implantada el passat estiu a l’avinguda de Rhode, passa a ampliar-se fins al carrer Lluís Companys, incorporant així 16 noves places. La posada en marxa de les noves àrees blaves passarà a sumar 173 places a les 111 creades el passat any.

La mesura té per objectiu facilitar l’estacionament i rotació de vehicles al municipi per tal d’afavorir les activitats comercial i de la restauració en èpoques de forta afluència turística. La intenció és fer possible que visitants i clients dels establiments de Roses, trobin facilitats en el moment de desplaçar-se fins als punts més comercials i turístics de la població, ja sigui per anar a dinar, fer compres, etc. L’objectiu és evitar, en definitiva, que el problema de l’estacionament tingui un efecte negatiu en l’activitat comercial rosinca.

Pel que fa al calendari de funcionament del servei, passa a fixar-se entre l’1 de maig i el 30 de setembre, en horari de 10 a 20 h de dilluns a diumenge. La tarifa del servei es mantindrà com el passat estiu, al preu d’1 euro per hora, amb una limitació de tres hores.

 

Zona

 

Ubicació

 

Places

 

Temporada

 

Horari

Zona 1

Av. de Rhode Nord. Comprèn el tram entre el carrer Lluís Companys i l’Av. Jaume I

127

1 de maig a 30 de setembre

10 h a 20 h, dll. a dg

Zona 2

Av. de Jaume I, Pl. Frederic Rahola i Av. de la Mare de Dèu de Montserrat (tram entre Av. de Jaume I i Pl. Llevant)

115

1 de maig a 30 de setembre

10 h a 20 h, dll. a dg

Zona 3

Aparcament del Mercat municipal cobert

42

1 de maig a 30 de setembre

10 h a 20 h, dll. a dg

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document