Roses celebra la TARDA JOVE

El proper dissabte 18 de novembre, el Centre d’Activitats de Roses (CAR) acollirà una nova edició del Fòrum Jove. Aquesta activitat té com a objectiu obrir el diàleg directe amb els joves del municipi, per tal que aquests puguin expressar les seves opinions i inquietuds en relació amb els programes desenvolupats que tenen a veure amb ells.
Joventut

Joventut

09/11/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Fòrum Jove de Roses va néixer l’any 2000 de mans de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, com a eina de participació que pretén abordar les actuacions municipals en matèria de joventut, a partir de les experiències i necessitats manifestades pels propis joves del municipi.

El Fòrum arriba, doncs, a la sisena edició plenament consolidat i amb un elevat índex de participació entre els joves del municipi. A partir de les seves propostes, són nombroses les activitats i serveis que l’Àrea de Joventut organitza al llarg de l’any, com ara colònies, intercanvis, excursions, ...

L’activitat es durà a terme al CAR JOVE, el dissabte 18 de novembre de 16 a 18 hores, i consistirà en la realització de grups de treball i debat. Per a una millor organització cal que els i les joves que hi vulguin participar s’inscriguin prèviament al CAR JOVE, de dilluns a dissabte de 16 a 20 hores.

A més a més, aquesta mateixa tarda tindrà lloc la Festa de proclamació de la Pubilla i l’Hereu 2006. Com en la passada edició, i degut a la bona acollida aconseguida, també es proclamaran la Pubilleta i Hereuet 2006.

Les activitats prosseguiran a la nit, a partir de les 21.30 h, amb la Festa del Fòrum Jove i la proclamació de la Pubilla i Hereu que tindran lloc a la pista poliesportiva de Roses, i que comptarà amb l’actuació dels grups Aurània i 40º i una festa discomòbil.

Els joves interessats en ser Pubilla, Hereu, Pubilleta o Hereuet 2006, s’han d’inscriure a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, fins al dijous 16 de novembre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document