Roses correrà la Transpyr amb els ciclistes Blas Martínez i Juan Carlos del Barrio

La població de Roses estarà representada a la TRANSPYR 2011 – TRAVESSIA DOS MARS amb l’equip format pels ciclistes Blas Martínez i Juan Carlos del Barrio, del Club Ciclista Roses. Aquesta marxa ciclista, que enguany celebra la seva segona edició i torna a escollir Roses com a punt de sortida, uneix el mar Mediterrani i l’Oceà Atlàntic des de Roses a Donosti, a través dels Pirineus. La competició es disputarà del 2 al 9 de juliol.
Sortida Transpyr 2010

Sortida Transpyr 2010

09/05/2011 00:00 -   Departament Comunicació i Premsa  

La TRANSPYR és una prova de 8 etapes que supera els 800 km i els 25.000 metres de desnivell positiu, convertint-se en una de les proves més dures i llargues d’Europa. La ruta comença a Roses i avança per la vessant sud dels Pirineus, passant per les poblacions de Camprodon, La Seu d’Urgell, El Pont de Suert, Aínsa, Jaca, Isaba, Elizondo i, finalment, Donosti.

A més de figurar com a punt de partida d’aquesta prova ciclista, Roses es beneficiarà enguany de la iniciativa Spirit, una de les novetats de la segona edició de la TRANSPYR, amb la qual l’organització d’aquesta marxa ciclista concedeix a cada punt d’etapa la inscripció d’un equip de dos bikers per participar en la competició.

La proposta pretén agrair la contribució del municipi de Roses en l’organització de l’esdeveniment, així com incentivar la pràctica ciclista, permetent als esportistes de la comarca de l’Alt Empordà la possibilitat de prendre part a la prova reina del sud d’Europa. La iniciativa s’emmarca dins la filosofia de TRANSPYR – UNITS PELS PIRINEUS, implicant els ciclistes, els clubs i les poblacions, creant relacions entre ells i els diversos municipis.

Pel que fa als participants rosincs, Blas Martínez és un experimentat biker de BTT i ciclisme de carretera que ha participat en curses com Caixa Girona BTT, maratons BTT, Quebrantahuesos i 3 nacions carretera, marxes a peu com Matagalls-Montserrat, Olla de Núria i Cap de Rec. El seu company, Juan Carlos Del Barrio ha pres part en curses com marxes de BTT, Maratons BTT, Quebrantahuesos, i assíduament al Campionat de Catalunya de Triatló i Duatló, així com curses a peu, maratons i mitges maratons. Junts uniran esforços per poder abordar un dels reptes de llarga distància més exigents i espectaculars del món.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document