Roses crearà l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local per impulsar l’economia de la vila

Entre les actuacions en què està treballant l’Àrea de Promoció i Gestió Econòmica de l’Ajuntament de Roses, es troba la propera creació d’una Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) que s’encarregarà de dinamitzar, promoure i executar polítiques i programes de promoció econòmica.
Roses

Roses

16/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La nova oficina anirà a càrrec d’un equip tècnic especialitzat format per agents d’ocupació i desenvolupament, que tindran com a objectiu treballar conjuntament amb els agents socials, econòmics i empresarials de la vila, per a la posada en marxa de polítiques i programes que afavoreixin un creixement econòmic sostenible i generador d’ocupació a Roses.

Actualment l’Ajuntament està confeccionant el Pla de Treball que haurà de seguir la nova Agència. Entre els serveis que es posaran en marxa, es troba la creació d’un Pla d’Ocupació i de l’anomenada Borsa d’Ocupació, encarregats de l’atenció i assessorament tant de les persones en situació d’atur, com dels empresaris que precisin nou personal.

També s’activarà una Agenda de Desenvolupament Local que tindrà com a missió l’anàlisi en profunditat de la situació, necessitats i característiques de l’economia rosinca actual, amb l’objectiu d’establir les principals possibilitats i potencialitats en matèria econòmica.

La posada en marxa del Pla de Comerç de Roses, de l’Oficina per a Empresaris Autònoms i del Servei d’Assessorament per a la Creació de Noves Empreses, són altres dels serveis dels quals s’ocuparà el nou equip tècnic.

La contractació del nou personal per part de l’Ajuntament s’acollirà al pla de subvencions impulsat pel Departament de Treball, en base al qual la Generalitat finançarà un 80 % d’aquesta contractació. La posada en marxa d’aquest nou servei està prevista per al primer trimestre de l’any 2008.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document