Roses destinarà un solar de 2.600 m2 a equipaments públics, aparcament i habitatge de lloguer a preu taxat

L’Ajuntament de Roses acaba de signar l’acta de permuta amb els propietaris del solar ubicat entre els carrers Gravina i Ramon Cajal, en base a la qual el consistori passa a ser propietari d’aquests terrenys. L’objectiu d’aquesta actuació és la de possibilitar la creació d’una nova zona d’equipaments públics, tal i com preveu nou POUM del municipi.
solar equipaments

solar equipaments

18/05/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els solars adquirits, amb una superfície de 2.600 m2, donaran cabuda a una zona verda d’uns 1.100 m2, mentre que la resta d’espai es destinarà a la construcció de diferents equipaments públics, i també a la promoció de 25 habitatges de lloguer a preu taxat.

Tanmateix, la urbanització d’aquest espai permetrà ampliar el nombre de places d’aparcament en aquest sector de la població, gràcies a la construcció d’un aparcament soterrat amb capacitat per a unes 100 places, que es posaran a la venda als veïns interessats.

Provisionalment, aquest estiu es podran habilitar els terrenys com a aparcament en superfície, per tal de descarregar la zona de "l’eixample" de Roses, caracteritzat per un entramat de carrers estrets de gran densitat. Precisament, el nou POUM ha volgut actuar en aquest sentit, disminuint la densitat edificatòria i millorant la qualitat de vida d’aquesta zona,

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document