Roses disposarà d’un nou Parc Esportiu a l’aire lliure, amb pista d’skate

L’Ajuntament ha aprovat el projecte per a la incorporació d’un nou Parc Esportiu a la zona del Mas Oliva, que passarà a completar les actuals instal·lacions del Poliesportiu, la Piscina i l’Estadi de Futbol municipals. L’objectiu és donar cabuda a aquelles disciplines esportives que fins ara no comptaven amb espais aptes per a la seva pràctica, com és el cas de la tan sol·licitada pista de skate. El projecte compta amb un pressupost de 138.000 €.
Plànol projecte

Plànol projecte

05/12/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El nou espai lúdic i esportiu se situarà en uns terrenys actualment sense ús ubicats al darrere de l’Estadi de Futbol Municipal, als quals s’accedirà a través del Vial Nord. Tenint en compte les necessitats del municipi, el Parc s’ha projectat delimitant quatre àrees destinades a quatre usos diferenciats. D’una banda, un primer espai es destinarà a zona d’estada, repòs i parc infantil, que estarà dotat d’arbrat, bancs i una font. Adjacent a aquesta àrea infantil i al mateix nivell, es construirà una pista esportiva de mides no reglamentàries de 14 x 27,75 m, destinada al joc de la pilota i equipada amb dues cistelles de bàsquet.

A continuació se situarà la pista de skate de 17 x 29 m, amb els desnivells, baranes, rampes, escales i tots aquells elements necessaris per a la realització de salts que requereix aquesta disciplina. Per últim, una altra pista no reglamentària de 16 x 30,5 m, s’equiparà amb dues porteries. Com a unió de tot el conjunt i per tal de facilitar la lliure circulació entre els diferents espais, es projecten franges arbrades que actuaran com a passeig entre cadascuna de les pistes.

La superfície total de què disposarà el nou Parc Esportiu serà de 2.206 m2, 837 dels quals destinats a zona verda, 493 m2 a zona de skate i 876 m2 a zona de pistes. Els diferents espais es distingiran també gràcies a la col·locació de diferents paviments, així com de tanques metàl·liques en aquells punts on siguin necessàreis per a la pràctica dels jocs amb pilota. El projecte està pressupostat en 138.219,41 €.

Amb l’aprovació d’aquest Parc, el consistori vol donar resposta a les demandes realitzades en els darrers temps pels practicants de skate del municipi. Paral·lelament, l’Ajuntament ha volgut aprofitar la redacció d’aquest projecte per ampliar i millorar també els espais destinats a la pràctica d’esport d’una manera lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document