Roses entra a formar part del "Club de Gastronomia" de Turisme de Catalunya

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses ha signat un conveni amb Turisme de Catalunya per entrar a formar part de l’anomenat Club de Gastronomia, un projecte que té per objectiu rendibilitzar les accions promocionals adreçades al turisme gastronòmic, a partir dels recursos i del treball conjunt entre administració i iniciativa privada.
club gastronomia

club gastronomia

18/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Club de Turisme Gastronòmic és el programa d’ajut a la comercialització que desenvolupa Turisme de Catalunya, per tal de contribuir a la dinamització d’aquest turisme especialitzat de forma conjunta i cohesionada amb totes les empreses, entitats, i organismes vinculats.

El Club de Turisme Gastronòmic està integrat per col·lectius de cuina, establiments d’allotjament i de restauració d’àmbit local o comarcal, productors, empreses de serveis vinculades amb el turisme gastronòmic, agents i entitats turístiques, etc.

En base al conveni subscrit, l’Ajuntament de Roses rebrà assessorament professional en matèria de promoció turística, així com la definició d’estratègies i ajuts de comercialització dirigides a incrementar el posicionament del municipi com a destinació d’interès gastronòmic.

El Club ofereix als seus membres diversos avantatges, com l’edició i distribució de publicacions pròpies, entre les quals es troben l’Agenda Gastronòmica, el Calendari d’Esdeveniments Gastronòmics i les Rutes per Tastar un País. També ofereix assessorament tècnic mitjançant la utilització dels Centres de Promoció de Turisme de Catalunya a l’estranger, o mitjançant l’accés al Fòrum Professional de Turisme Gastronòmic, on tots els membres del Club intercanvien per internet informació, col·laboracions, estudis de mercat, etc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document