Roses exposa la mostra fotogràfica “Comprometidos con Anantapur” de la Fundació Vicente Ferrer

El Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses organitza entre els propers 20 de desembre i 3 de gener l’exposició “Comprometidos con Anantapur” de la Fundació Vicente Ferrer. L’acte d’inauguració tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses el proper dissabte dia 20 (17 h), i comptarà amb una xerrada a càrrec del portaveu de la Fundació Vicente Ferrer, Lancy Dodem
17/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Fundació Vicente Ferrer és una ONGD (organització no governamental de desenvolupament), compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, Anantapur, i d’una de les comunitats més pobres i excloses, els dàlits o intocables, els grups tribals i els membres de les backward cast.

A través de la selecció fotogràfica que es mostrarà a Roses, el visitant podrà apropar-se a l'Índia rural i al programa de desenvolupament integral que la Fundació Vicente Ferrer duu a terme a Anantapur. Amb aquesta mostra, la fundació apropa la realitat de l’Índia a totes les persones sensibilitzades amb els països en vies de desenvolupament i mostra a les persones que col·laboren amb ells (més de 138.000 a Espanya), els resultats de la seva solidaritat.

L’exposició romandrà oberta al Teatre Municipal de Roses del 20 de desembre al 3 de gener (excepte els dies 24 i 25 de desembre), de 17 a 20 h. L’entrada és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document