Roses implanta un servei de policia de proximitat al passeig Marítim

La Policia Local de Roses va activar el passat mes de juliol un nou dispositiu de policia de proximitat que ofereix el seu servei al passeig Marítim de la població. L’objectiu primordial és optimitzar l’atenció que s’ofereix a ciutadans i turistes, mitjançant la implantació d’un sistema àgil i proper que es desplaça fins als punts de major afluència turística durant l’estiu.
Policia proximitat

Policia proximitat

13/08/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El nou servei es desenvolupa des del Port Esportiu fins a Santa Margarida per la tarda, moment en què existeix una major presència de vianants i, per tant, s’originen també un major nombre de demandes. Els agents destinats es desplacen al llarg del passeig en bicicleta, fet que possibilita un seguiment "in situ" molt proper i molt accessible a les consultes dels usuaris.

El consistori rosinc ha pogut constatar l’èxit del servei durant tot el mes de juliol, ja que han estat moltes les persones que diàriament aturen els agents encarregats del servei per realitzar-ne les seves consultes, la majoria d’elles de caràcter informatiu i turístic. En base a aquesta bona acceptació, el dispositiu es mantindrà operatiu durant tot el mes d’agost.

gw-7b948b16a7e6ecaee2e27601bea182ad17c0d61d


D’altra banda, la resta de funcions que té assignades la policia rosinca també es reforcen i es veuen incrementades durant l’estiu, amb motiu de l’important augment de població que experimenta la ciutat. A tall d’exemple, durant el mes de juliol la policia rosinca ha arribat a comptabilitzar 64 gestions per objectes perduts, 59 actuacions en accidents de trànsit, 347 retirades de vehicles que obstaculitzaven la via pública, 265 denúncies i infraccions de trànsit, 41 autoritzacions d’ocupació de via pública, 21 gestions de vehicles abandonats, 40 aturades d’obres, 78 expedients per venda ambulant, 15 inspeccions a locals i 3 actuacions per molèsties d’animals.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document