Roses inaugura el nou camp de gespa artificial de la zona esportiva

El proper divendres, 14 d’abril, tindrà lloc la inauguració del nou camp de futbol de gespa artificial de la Vinyassa, situat a la zona esportiva de Roses. Els treballs de subministrament i instal·lació de la nova gespa es van iniciar a principis d’any i tenen un pressupost total de 529.000 €.
Camp de la Vinyassa

Camp de la Vinyassa

11/04/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la substitució de gespa d’aquest camp, l’Ajuntament vol donar resposta a la demanda dels equips i clubs que fan ús de les instal·lacions esportives del municipi. L’augment d’usuaris experimentat durant els darrers anys, ha provocat que la demanda actual sobrepassés el nombre d’hores d’ús aconsellables per a un camp de gespa natural, afectant la seva conservació i la qualitat.

Davant d’aquesta situació, des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament s’ha optat per la substitució de la gespa dels camps de la zona esportiva per un sistema artificial de millor rendiment, ja que, un cop instal·lat, el manteniment necessari és mínim. Inicialment, s’ha dotat amb aquest tipus de superfície el camp 1 de la Vinyassa, tot i que l’Ajuntament acaba d’aprovar també la contractació de gespa artificial per a l’Estadi Mas Oliva, amb un pressupost de 650.000 €.

La superfície total del terreny de joc és 6.300 m2, amb capacitat per a un camp de futbol de 95 x 60 metres, tot i que també s’ha previst un ús transversal de dos camps de futbol-7 (60 x 38 metres). La gespa artificial es composa de diferents capes de material asfàltic instal·lades sobre el terreny prèviament compactat, rematades amb una capa elàstica de cautxú i una altra de gespa artificial de polietilè.

El projecte també ha inclòs la renovació de tot l’equipament esportiu necessari per al camp (porteries, banderins, banquetes, xarxes aturapilotes i porteries abatibles de futbol-7), la instal·lació d’un sistema de reg format per sis canons i la construcció d’una vorera perimetral que facilitarà l’accés al camp i l’estada del públic.

A la inauguració del proper divendres, que tindrà lloc a les 11 h, han estat convidats tots els clubs de futbol del municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document