Roses inicia el curs d'adobadors de xarxes per a persones aturades

Aquesta setmana s'ha iniciat a Roses el curs d'adobador de xarxes, formació emmarcada dins la programació del Dispositiu d'Inserció Sociolaboral promogut pel Pla de Barris i la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses. El regidor de l'àrea, Ambrosio Martínez, ha visitat aquest matí els participants del curs a les instal·lacions de l'empresa Xarxes Marcel, on es porta a terme la formació.
Inici curs adobadors de xarxes

Inici curs adobadors de xarxes

11/04/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Dispositiu d’Inserció Sociolaboral impulsat a Roses té per objectiu millorar l’ocupabilitat dels aturats del municipi, posant al seu abast un servei d’assessorament personalitzat per a la recerca de feina, així com la possibilitat de cursar formacions becades. D’acord amb les característiques i necessitats del mercat laboral rosinc, els cursos programats a la població han estat el de cambrer (150 hores) i adobador de xarxes de pesca (60 hores).

El curs d'adobadors ha estat el primer a posar-se en marxa. Hi participen un total de 10 alumnes, que desenvoluparan la seva formació durant els mesos d'abril i maig. Per la seva part, el curs de cambrers de sala, que compta amb 15 alumnes, s'iniciarà el proper 16 d'abril a l'Escola d'Hostaleria de Figueres. Un cop finalitzada la formació dels dos cursos, està previst que aquests alumnes puguin realitzar pràctiques en empreses per posar en pràctica els coneixements adquirits.

Aquest matí (dijous 11 d'abril) una representació de l'àrea de Promoció Econòmica i Fires de l'Ajuntament de Roses encapçalada pel Regidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez, ha visitat els alumnes del curs.

El Dispositiu d'Inserció Sociolaboral de Roses és una acció subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Fons Social Europeu.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document