Roses ofereix per primer cop places de guarderia pública per a infants menors d’1 any

A partir del proper mes de març, la llar d’infants municipal “El Franquet” de Roses incorporarà per primera vegada una nova aula destinada al curs corresponent a P0, és a dir, per a nens i nenes d’entre 16 setmanes i un any. En total les places ofertades seran 8, i el període de preinscripcions per accedir-hi s’iniciarà el proper 11 de febrer al Departament d’Educació de l’Ajuntament de Roses, situat a la Casa del Mar.
Llar El Franquet

Llar El Franquet

04/02/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La implantació d’aquest nou servei municipal destinat a nadons es fa possible gràcies al projecte d’ampliació encarregat pel consistori el novembre de 2007, mentre encara s’estava construint la nova llar d’infants municipal, amb l’objectiu de donar cabuda a un major nombre d’alumnes. L’ampliació va permetre així augmentar l’equipament amb dues aules addicionals, a més de les 5 projectades inicialment, i passar dels 636 m2 als 760 definitius.

La disposició d’una d’aquestes aules ha fet ara possible incorporar un nou servei destinat als infants més petits, corresponents al nivell de P0, per a alumnes d’entre 16 setmanes i 1 any d’edat. Les persones interessades a optar a alguna de les 8 places ofertades poden presentar les serves sol·licituds de l’11 al 17 de febrer, a l’Oficina Municipal d’Escolarització del Departament d’Educació de l’ajuntament (C/ Tarragona, 83. Casa del Mar. De 10 a 14 h).

El període de matriculació per a l’alumnat admès s’iniciarà el 23 de febrer, mentre que les classes es preveu que s’iniciïn el proper 1 de març.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document