Roses oferta 970 places de casals d’estiu per a infants i joves entre 3 i 16 anys

Entre les activitats que s’organitzen a Roses durant la temporada d’estiu, l’Ajuntament atorga una especial atenció a la realització de casals destinats a nens i joves, amb els quals vol oferir una opció lúdica i esportiva de qualitat tot ajudant les famílies a conciliar vida laboral i familiar. Enguany, el consistori oferta un total de 970 places entre els mesos de juliol i agost. Les preinscripcions per participar en els casals s’inicia dimecres 2 de maig, i es poden tramitar via internet o de manera presencial al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC).
Casal esportiu

Casal esportiu

30/04/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els casals d’estiu organitzats pel consistori rosinc compten cada any amb un seguiment massiu, amb la participació de nens i nenes de totes les edats. Enguany, les propostes abasten des d’infants de 3 anys fins a joves de 16, entre la realització del casalet, els casals esportius i l’Estiu Jove. En total, el nombre de places ofertades enguany ha ascendit a 970 entre els dos mesos de juliol i agost (400 al Casalet per a nens i nenes de 3 a 12 anys, 500 per al Casal Esportiu de 7 a 14 anys, i 70 per als joves de 12 a 16).

Els diferents torns d’aquests casals tindran lloc al llarg dels mesos de juliol i agost, amb horaris de matí i tarda i servei de menjador, a excepció de l’anomenat Estiu Jove que té lloc de 9 a 13 h i, un cop per setmana, de 9 a 19 h. Aquesta proposta juvenil també inclou la realització d’una sortida mensual d’una durada de 3 dies i 2 nits. Els preus oscil·len entre els 75 € (quinzena, mitja jornada), fins als 149,80 € (quota mensual de jornada sencera), amb descomptes en funció dels ingressos familiars, famílies nombroses, etc.

Els casals es realitzen en diversos escenaris (pavelló poliesportiu, camps de futbol annexes, CEIP Els Grecs, CAR Jove), a més de les nombroses activitats a l’aire lliure i sortides previstes. Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure.

El període de preinscripcions per participar-hi tindrà lloc del 2 a l’11 de maig, i es pot fer via internet a través de l’adreça web: http://eajuntament.roses.cat:8018, o bé personalment al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Una altra proposta esportiva per a aquest estiu és el Campus Natació & English que té lloc a la Piscina Municipal i s’adreça als nens i nenes de 6 a 12 anys. En aquest cas l’horari és de 9 a 13.30 h i les inscripcions es realitzen directament a la piscina (a partir del 9 de maig en cas de ser abonat de l’equipament, i a partir del 14 de maig per a la resta d’interessats).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document