Roses organitza un workshop entre empresaris i joves que busquen feina per a aquest estiu

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament organitza per al proper dimecres 13 de juny, la realització d’un workshop entre joves i empresariat del municipi, amb l’objectiu de facilitar un contacte directe entre demandants de feina i empresaris per a la contractació de personal durant la propera temporada d’estiu. Concretament, les places ofertades corresponen a l'àmbit dels serveis turístics i a treballs de magatzem, i estan adreçades a joves amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys. Els interessats poden presentar les seves sol·licituds i currículums al CAR jove de Roses fins al proper dilluns, 11 de juny.
CAR Jove

CAR Jove

04/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El workshop es plantejarà com una roda d’entrevistes durant les quals els empresaris podran conèixer personalment als joves i parlar amb ells sobre les tasques a desenvolupar, la durada dels contractes i les condicions de les ofertes, així com copsar de primera mà quins dels demandants poden reunir un millor perfil per als llocs de treball disponibles. Les places ofertades consisteixen en tasques de mosso de magatzem, així com altres llocs a desenvolupar en empreses del sector turístic. En aquest darrer cas es requereix que els candidats disposin d’un bon nivell de francès.

Els joves interessats a participar en el workshop poden apuntar-se fins al proper dilluns 11 de juny, a les dependències del CAR Jove de Roses, ubicat al número 39 de la Gran Via Pau Casals. Amb la inscripció, s’haurà d’adjuntar currículum vitae del sol·licitant. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 16 a 20 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document