Roses participa a la Fira Mercat del Ram de Vic per atreure el turisme de proximitat

L’Oficina de Turisme de Roses ha participat entre els passats 22 i 24 de març en la tradicional Fira Mercat del Ram que se celebra anualment a la ciutat de Vic. L’objectiu d’aquesta acció promocional és el de donar a conèixer amb detall l’àmplia oferta turística de Roses, de cares a atreure i fidelitzar el visitant català que, segons les previsions, enguany optarà majoritàriament per destinacions de proximitat per gaudir de les seves vacances.
Roses a la Fira de Vic

Roses a la Fira de Vic

28/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Roses ha participat en la Fira Mercat de Vic integrada dins l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona, juntament amb altres destinacions turístiques de la demarcació. Tot i que atesa la proximitat, la majoria de visitants ja coneixien Roses, l’interès dels osonencs pel municipi ha estat molt alt, fins al punt d’arribar a esgotar tot el material promocional i fulletons relacionats amb la vila.

Pel que fa a la tipologia de les demandes realitzades, la més important ha estat la referent a rutes de senderisme i camins de ronda. També s’han interessat per les possibilitats d’allotjament, platges i restaurants del municipi, així com per la campanya gastronòmica del suquet de peix, i per les visites guiades a la Ciutadella, al port pesquer, al Castell de la Trinitat i al refugi antiaeri.

La presència rosinca en aquest certamen té l’objectiu d’incrementar i fidelitzar el visitant català de proximitat, donant-los a conèixer amb major profunditat l’ampli ventall de propostes turístiques que Roses pot oferir des dels diferents àmbits: platges i entorn natural, cultura, gastronomia, turisme nàutic, turisme pesquer, etc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document