Roses rep la tercera etapa de la competició atlètica Xtrem Running

Diumenge 26 d’abril, Roses serà escenari de la darrera etapa de la cursa atlètica Costa Brava Xtrem Running que se celebra a partir de demà per senders pertanyents al GR92 i pels camins de ronda que resegueixen el perfil del litoral de Girona de Blanes a Portbou. La competició comptarà amb 180 participants procedents de Catalunya, Espanya i també d’altres països com Marroc, Argentina, Alemanya i Anglaterra.
running costa brava

running costa brava

22/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Demà tindrà lloc des de Blanes el tret de sortida de la primera competició atlètica Costa Brava Xtrem Running que ha de recórrer 200 km en tres dies. El Patronat de Turisme 7Costa Brava Girona, juntament amb els 22 municipis costaners gironins i altres entitats i empreses privades, dóna suport a la primera cursa atlètica d’aquestes característiques del país en l’any del Centenari de la Costa Brava, amb l’objectiu de potenciar la destinació a través de l’esport i els atractius naturals.

La competició proposa la realització de tres curses paral·leles amb diferents graus de dificultat: la Xtrem (200 km), la Challenge (100 km) i la Selva Marítima (20 km), diferenciades en recorregut i en distància total. La distància es cobrirà en tres etapes, al llarg de tres dies: divendres, dissabte i diumenge. Per Roses, els corredors de les diferents modalitats hi passaran durant la tercera etapa, la del diumenge 26.

La I Cursa Costa Brava Xtrem Running està organitzada per l’equip d’atletes format per Xavier Marina, Jose Ignacio Viso i Andrés Martin, integrants de l’equip Tahoo Team i amb una llarga experiència personal de participació en curses extremes arreu del món.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document