Roses revisa la numeració dels edificis i parcel.les per agilitar els tràmits municipals

L’Ajuntament de Roses està revisant la numeració dels edificis i les parcel.les del nucli urbà per detectar possibles errades i agilitar d’aquesta manera els tràmits municipals. El Departament de Sistemes d’Informació Geogràfica (GIS) ha posat a disposició de les persones interessades, un apartat a la web municipal www.roses.cat perquè puguin comprovar personalment si la numeració de la seva finca és correcta.
La numeració es pot consultar a la pàgina web

La numeració es pot consultar a la pàgina web

29/04/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Qualsevol dubte o incidència en la numeració d’edificis i parcel.les es pot fer arribar al Departament de Sistemes d’Informació Geogràfica –situat a la quarta planta de l’Ajuntament de Roses- ja sigui personalment o través de l’aplicació de la pàgina web a la qual s’accedeix a través de l'enllaç relacionat.

Aquesta aplicació permet localitzar qualsevol edifici del nucli urbà de Roses mitjançant el carrer i el número, i comprovar si la numeració que hi figura és la correcta. També permet posar-se en contacte via e-mail amb els tècnics del GIS per tal de solventar qualsevol errada o incoherència.

La iniciativa pretén millorar la gestió interna i la prestació de serveis als ciutadans, tenint en compte que algunes dades del padró municipal no coincideixen amb les del cadastre, la qual cosa pot entorpir els tràmits que es realitzen de manera de coordinada entre les diferents administracions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document