Roses, seu de les Jornades de l’Ass. Catalana de Ports Esportius

Els propers dies 8, 9 i 10 de març se celebraran a Roses les IV Jornades Tècniques i de Treball sobre Gestió de Ports Esportius organitzades per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), amb la col·laboració de Port de Roses i el suport de l’Ajuntament de Roses.
port esportiu

port esportiu

03/03/2006 00:00 -    

Aquesta trobada, que se celebra anualment en un port diferent, aplega gerents, directors i responsables tècnics dels ports catalans, i té com a objectiu la posada en comú d’experiències i problemàtiques del sector.

Enguany, la principal novetat recaurà en la presentació del nou programa de gestió portuària "Galatea", desenvolupat per la consultora informàtica Raona i promogut per 12 ports associats, els quals han dirigit el procés de creació i implantació del programa. Aquest programa ja és operatiu al Port Esportiu de Roses, al Port Olímpic de Barcelona i al Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. Durant les properes setmanes també estarà operatiu al Club Nàutic Port d’Aro, Club Nàutic de l’Escala i Port de Portbou.

La renovació de les concessions dels ports esportius també serà un tema àmpliament debatut, amb ponències a càrrec de l’advocat Jaume Prats i de la gerent de Ports de la Generalitat, Ma. Dolors Rodríguez. Entre els ponents també hi participarà el director general de Ports i Transport de la Generalitat, Esteve Tomás, que explicarà el nou Pla de Ports de Catalunya.

Un altre acte destacat serà la presentació del programa de formació reglada en serveis portuaris i manteniment d’embarcacions d’esbarjo a càrrec de Josep Franci, director general de Formació Professional i Educació Permanent de la Generalitat.

Les edicions anteriors es varen celebrar a l’Estartit, Salou i Sitges i van servir per tractar temes legals, fiscals, operatius, de manteniment, de relació amb els usuaris i amb l’administració. Els ponents són experts en matèries legals, de gestió i amb gran experiència en el món nàutic.

Els seminaris i debats tindran lloc a la sala de miralls del Teatre Municipal, cedit per l’Ajuntament de Roses per a la celebració d’aquest esdeveniment. L’ACPET preveu l’assistència d'unes 80 persones durant els tres dies que duraran les jornades.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document