Roses signa un conveni de col.laboració amb el consell comarcal per dinamitzar les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de la comarca

Els Ajuntaments de Roses, Figueres i la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) han signat un conveni de col.laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà que té com a objectiu dinamitzar les associacions de pares i mares d’alumnes (AMPA) de la comarca, afavorint la participació activa d’aquestes entitats en el marc de cada comunitat educativa.
Escola Jaume Vicens Vives

Escola Jaume Vicens Vives

04/03/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
A l’acte de signatura, que ha tingut lloc a la seu del consell comarcal, han assistit la presidenta de la FAPAC a Girona, Imma Fuyà; la consellera comarcal d’Educació, Isabel Pineda; l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Figueres, Yolanda Milán, en representació de l’alcalde.
Fa dos anys es va endegar un projecte de dinamització de les AMPA de l’Alt Empordà amb l’objectiu de crear una xarxa d’associacions que aplegués des de les associacions que treballes a les Zones Escolars Rurals (ZER) fins a les escoles de les poblacions més importants de la comarca, impulsar la creació d’associacions en aquells centres que encara no en disposin i recolzar el funcionament de les que tinguin dificultats per a realitzar les seves tasques.
Fruit d’aquesta iniciativa, la FAPAC va demanar la implicació dels ens locals més representatius de la comarca per aconseguir mitjans i fons econòmics per poder complir amb aquests compromisos. Tot plegat ha derivat en la signatura del conveni que implica els ens locals i el Consell a atorgar una subvenció anual de 3.000 euros cadascun d’ells perquè la FAPAC contracti un dinamitzador comarcal per al desenvolupament de les seves activitats. Les tres institucions també oferiran espais per a la realització d’aquesta tasca i de la resta d’activitats que es derivin de la iniciativa de promocionar les associacions de pares d’alumnes a l’Alt Empordà.
La FAPAC atendrà les necessitats de les AMPA de la comarca organitzant jornades, coordinant activitats conjuntes i col·laborarà amb les actuacions que es promoguin des de les àrees d’Educació dels ajuntaments i del Consell Comarcal.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document