Roses vol ser referent en la realització de congressos de mig format

Ahir es va iniciar al Teatre Municipal de Roses el 2n Congrés del Languedoc Rousillon- Catalunya sobre biologia molecular i genètica de plantes. La satisfacció dels participants, tant per la qualitat de l’auditori i instal·lacions del Teatre com pels serveis que ofereix la població, ha motivat que l’Ajuntament hagi ofert als organitzadors esdevenir la seu permanent d’aquesta trobada.
Congrés biologia

Congrés biologia

06/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El congrés està organitzat per les universitats de Barcelona i Perpinyà i pel CRAG (Centre For Research In Agricultural Genomics), i té per objectiu l’intercanvi d’experiències i coneixements en matèria de biologia molecular de plantes, així com la presentació de treballs per part d’estudiants de doctorat. Les jornades, que finalitzen aquesta tarda, han comptat amb la participació d’un centenar de biòlegs arribats de França, Catalunya, Madrid i Saragossa.

La idoneïtat i qualitat de les instal·lacions del teatre municipal de Roses per a la realització de tot tipus de conferències, trobades i congressos, així com les facilitats d’allotjament i activitats que ofereix la població, fan que cada cop siguin més les organitzacions i entitats interessades a desenvolupar simposis, congressos i jornades en el municipi.

Conscient d’això, l’Ajuntament vol continuar impulsant l’organització d’aquest tipus d’activitats a la població, fins esdevenir referent tant a les comarques gironines com al Sud de França. L'objectiu és incidir en la reactivació dels sectors hotelers, comercial i de la restauració del municipi, sobretot fora de temporada turística.

La totalitat de participants del congrés s’han allotjat en establiments hotelers de Roses i han pogut conèixer part del seu patrimoni, com ara la Ciutadella de Roses, gràcies a la invitació feta pel consistori rosinc.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document