Sánchez Santiago presenta ‘Un nou concepte’ a Roses

El proper divendres 10 d’agost, la Sala d’Exposicions de la Ciutadella de Roses inaugura la darrera mostra de l’artista Sánchez Santiago, que sota el títol ‘Un nou concepte’ aplega fins al 16 de setembre una acurada selecció de les darreres obres de l’artista rosinc. La inauguració tindrà lloc divendres, a les 20 h.
Exposició Sánchez Santiago

Exposició Sánchez Santiago

08/08/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Sánchez Santiago sent especial predilecció pel Mediterrani, on pot descobrir i immortalitzar els múltiples efectes del vent sobre la sorra, el mar, les roques i la seva vegetació característica que li serveixen d'inspiració. Artista amant d’ocres, sienes i blaus, que barrejats amb elements naturals entre d'altres, crea unes obres úniques plenes de vida, capaços de fer sentir i percebre tot un món de sensacions i sentiments a través d'elles.

L’artista rosinc es proposa expressar la puresa de les formes naturals a partir d’una tècnica on relaciona diverses disciplines i matèries. Segons explica, el secret de l’èxit de la seva proposta és precisament haver sabut mantenir-se pur, abraçant els elements naturals de la vida com la terra, el mar o el vent fins a sentir-se formar part d’ells.

Un artista polifacètic i internacional

Seguint el seu calendari d’activitats artístiques a l’estranger, ha creat projectes artístics als Estats Units, Canadà, Brasil, Argentina, Itàlia, Cuba, Uruguai, França, Grècia, Suïssa... Santiago presenta exposicions personals amb regularitat des de fa més de vint-i-cinc anys. Crea projectes de disseny artístic, de decoració, escultures, murals i instal·lacions entre d'altres projectes, participant en fires internacionals d'art. El seu treball està reconegut en col·leccions públiques i privades, museus i galeries d'art i intervé en projectes d'arquitectura sostenible.

Art i vi

En la línia de col·laboració subscrita entre el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses i la Cooperativa Empordàlia, mitjançant la qual diferents esdeveniments culturals que es desenvolupen al llarg de l’any en el municipi compten amb maridatges i degustacions dels productes gastronòmics de la cooperativa, l’acte d’inauguració de la mostra de Sánchez Santiago que tindrà lloc el proper divendres (20 h), comptarà amb una degustació de vins d’Empordàlia.

Amb aquestes propostes que combinen art, patrimoni i cultura amb enologia i gastronomia, es vol oferir un atractiu complementari al públic assistent als diferents actes, actuant al mateix temps en la promoció i posada en valor tant del patrimoni i manifestacions artístiques del municipi, com dels vins i productes gastronòmics de la comarca.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document