S’adjudiquen les obres de la primera fase de renovació d’enllumenat al Puig Rom

L’Ajuntament de Roses acaba d’adjudicar els treballs que permetran iniciar la posada al dia de la xarxa d’enllumenat públic de l’àrea del Puig Rom. Es tracta de la primera fase a executar, d’un ampli projecte que inclourà la renovació de l’enllumenat a la totalitat de la urbanització, després que durant anys no s’hagi realitzat cap millora en aquest servei.
enllumenat puig rom

enllumenat puig rom

31/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els primers espais que veuran renovar el seu enllumenat públic seran els carrers Cant dels Ocells, Tordera, Francesc Alegre, Llobregat, Foix i una secció de la Pujada al Puig Rom (fins al Carrer Marià Aguiló). Aquesta primera fase d’obres ha estat adjudicada aquesta setmana per un import de 154.000 euros i, un cop s’iniciïn els treballs, tindran un termini d’execució d’un mes.

La renovació total de la urbanització, pressupostada en 1,7 milions d’euros, comprendrà la instal·lació de prop de 700 nous punts de llum (100 d’ells en aquesta primera fase), així com la renovació dels quadres de comandament i instal·lacions necessàries. El projecte té en compte l’adopció de criteris d’optimització que permetin l’estalvi d’energia i l’eliminació de la contaminació lumínica.

Actualment, el sistema d’enllumenat del sector del Puig Rom es composa d’una xarxa molt deficitària i d’uns fanals obsolets i de molt diversa tipologia, que presenten greus mancances d’il·luminació i funcionament. Aquesta situació és deguda al fet que durant anys, la promotora propietària de la urbanització no havia realitzat cap millora ni manteniment dels serveis. La no titularitat, impedia la intervenció de l’Ajuntament amb projectes de millora.

Així doncs, amb aquesta mesura, es posarà punt i final a l’estat de precarietat del servei d’enllumenat a aquesta urbanització rosinca, donant resposta a una de les peticions històriques dels veïns de la zona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document