S’amplia el termini d’inscripcions a les activitats esportives municipals

L’Àrea d’Esports ha ampliat fins a finals del mes d’octubre el període d’inscripcions a les activitats esportives infantils programades per a aquesta tardor. D’aquesta manera, tots els nens i nenes a qui els agrada l’esport i estiguin interessats a fer classes de psicomotricitat, patinatge artístic, gimnàstica artística o esportiva, encara són a temps de participar-hi.
gimnàstica

gimnàstica

14/10/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Si el nombre de participants ho permet, l’Ajuntament oferirà un servei de bus gratuït que passarà a buscar els nens i nenes a cada escola i els portarà fins al pavelló poliesportiu, on es realitzen les diferents classes.

Activitats:

Psicomotricitat. Adreçada a infants de 4 i 5 anys. Les sessions tenen lloc els dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 h. Es treballen aspectes com coordinació, lateralitat, expressió corporal, relaxació, respiració, etc.

Patinatge artístic. Per a infants a partir de 6 anys. Horari: dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 i divendres de 17.30 a 19.30 h. Els participants aprendran diferents tècniques i figures del patinatge, com ara el pas creuat, salt del tres, picat, àngel endavant i endarrera, cabriola amb dos peus i baixa, etc.

Gimnàstica artística i esportiva. Per a nens i nenes a partir de 6 anys. Les classes d’iniciació tenen lloc dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30, mentre que les de tecnificació es realitzen dilluns i dimecres de 18.30 a 19.30 i dijous de 17.30 a 19 h. Es practiquen activitats acrobàtiques que es relacionen entre elles en aparells com ara: la barra d’equilibri, el terra, les asimètriques, la plataforma de salt, les anelles,...

Gimnàstica preesportiva: per a infants de 6 i 7 anys. Dimarts i dijous de 17.30 a 19 h. Es treballen les capacitats coordinatives, lateralitat, expressió corporal, agilitat, velocitat, flexibilitat, i els fonaments bàsics dels esports individuals i col·lectius.

Les inscripcions es poden realitzar fins a finals d’aquest mes al Pavelló Municipal. Per a més informació, podeu contactar amb l’Àrea d’Esports: 972 15 00 33

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document