S’aprova el projecte de reurbanització de la carretera del Mas Oliva per millorar-ne la vialitat i la seguretat

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment la primera fase del projecte de reurbanització de la carretera del Mas Oliva, en el seu tram comprès entre el camí del cementiri i el carrer Pere III. Aquesta actuació suposarà l’eixamplament de la carretera i la creació de voreres a banda i banda, amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i seguretat de la circulació rodada, i fer-la transitable als vianants.
Carretera del Mas Oliva- àmbit d'actuació

Carretera del Mas Oliva- àmbit d'actuació

plànol actuació (2 fases)

plànol actuació (2 fases)

25/05/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquest projecte es donarà resposta a les necessitats vials sorgides arrel del desenvolupament de la zona residencial del Mas Oliva, que en els darrers temps ha experimentat un important increment en l’establiment d’habitatges de primera residència. A més, el nou vial permetrà també delimitar la nova zona esportiva i millorar-ne l’accessibilitat del sector, tant pel que fa a les instal·lacions esportives com a altres equipaments propers, com centres d’ensenyament o el CAP de la població.

El projecte de reurbanització ha estat desglossat en dues fases. La primera d’elles acaba d’aprovar-se inicialment, i actuarà sobre el tram de carretera situat entre el camí del Cementiri i el carrer Pere III. Les obres previstes consistiran en l’eixamplament de la carretera (que passarà dels 5,50 metres d’amplada actuals a 8,50 metres) i en la creació de voreres peatonals de 3 metres d’amplada a banda i banda de la carretera, actualment inexistents.
gw-b7ff154eab48f72038a6b5108cb400fd217fee55

Les obres també suposaran la nova instal·lació o millora de les xarxes de serveis (enllumenat, clavegueram, telefonia, abastament d’aigua, reg automàtic, etc), i la dotació dels elements de mobiliari urbà i senyalització necessaris. Aquesta primera fase compta amb un pressupost de 315.000 euros.

El projecte de reurbanització es completarà amb una segona fase, consistent en la creació d’una rotonda que servirà d’enllaç entre els vials i que comptarà amb un pressupost de 169.000 euros. Actualment, el consistori està tramitant el procediment per a l’adquisició dels terrenys afectats. D’altra banda, l’enjardinament de tot l’àmbit (les dues fases) tindrà un cost de 15.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document