S’aprova el projecte per renovar l’enllumenat del Puig Rom

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment el projecte consistent en la renovació de la xarxa d’enllumenat públic de la urbanització del Puig Rom.
Urbanització Puig Rom

Urbanització Puig Rom

10/08/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquesta mesura es vol posar punt i final a l’estat de precarietat en què es troba el servei, atès que durant molts anys no s’ha pogut intervenir en la seva millora.

Actualment, el sistema d’enllumenat del sector del Puig Rom està composat per una xarxa deficitària i per uns fanals obsolets i de molt diversa tipologia que presenten greus mancances d’il·luminació. Aquesta situació és deguda al fet que durant anys, la promotora propietària de la urbanització no havia realitzat cap millora ni manteniment dels serveis.

Fa menys d’un any que l’Ajuntament aconseguí desencallar la situació amb la nova empresa que s’ha fet càrrec de la urbanització. La cessió fefaent de la urbanització, li ha permès fer front legalment a projectes d’adequació tals com el reasfaltatge de carrers o la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable.

El projecte de renovació d’enllumenat que s’acaba d’aprovar preveu l’adequació de tota la infraestructura, que comprendrà la instal·lació de prop de 700 nous punts de llum i la renovació dels quadres de comandament necessaris. El projecte té en compte l’adopció de criteris d’optimització que permetin l’estalvi d’energia i l’eliminació de la contaminació lumínica.

Es preveu que les obres, que tindran un cost total d’1.257.000 euros, es realitzin en diferents fases.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document