S’inicia el període d’inscripcions de la nova piscina coberta de Roses

La setmana vinent s’obrirà el període per formalitzar les inscripcions de la nova piscina coberta municipal, que té prevista la seva inauguració per al proper mes de juny. Els preus aprovats per l'empresa municipal PRODER SL, encarregada de la construcció i gestió del nou equipament, preveuen una tarifació adaptada a totes les necessitats i públics.
Piscina coberta municipal

Piscina coberta municipal

03/05/2006 00:00 -   Servei de Comunicació i Premsa  

El termini per apuntar-se a la piscina de Roses s’obrirà el proper dilluns, 8 de maig. Les inscripcions es podran realitzar de 10 a 14 h a les oficines municipals de la plaça Catalunya, fins que el nou equipament esportiu s’obri al públic.

Pel que fa als preus, PRODER SL ha aprovat diferents tarifes condicionades als tipus d’usuaris, atenent aspectes com l’edat o les franges horàries en què els socis facin ús de les instal·lacions. Les persones empadronades al municipi gaudiran d’un descompte especial en el moment de cursar la matriculació.

gw-de6a934eb7158c5b5b08dfe771c6a9c212a2ac0cPel que fa a la quota d’entrada o d’inscripció, aquesta serà gratuïta per als menors de 6 anys, de 49 € per als nens i nenes de 6 a 15 anys, pensionistes i majors de 65 anys, i de 62 € per als adults. Els empadronats a Roses comptaran amb una bonificació del 20%. També s’ha establert un descompte del 20% en concepte de promoció d’obertura per a les persones que s’apuntin a la piscina abans del proper mes de setembre, i s’han assignat quotes especials per a les famílies.

El preu dels abonaments mensuals oscil·laran entre els 16 i els 35 euros mensuals, ja que es permetrà escollir l’opció d’ús que més s’adapti als horaris i necessitats de cada persona. Per exemple, s’ha creat un abonament més econòmic apte per a la zona d’aigües, recomanat per a aquelles persones que no facin ús de les sales de gimnàs i musculació, així com els carnets de matinada, matí i migdia, que permeten l’ús de les instal·lacions els dies feiners, de vuit a deu del matí, de vuit del matí a una del migdia, o d’una a cinc de la tarda, respectivament.

L’Ajuntament preveu inaugurar aquest equipament esportiu el proper mes de juny. Les noves instal·lacions, amb una superfície de 3.600 m2, comptaran amb una gran piscina de 25 x 16 metres, una altra de 16 x 8 m, una sala de fitness i musculació, sales d’activitats dirigides, sauna, bany de vapor, hidromassatge, zona de relax i solàrium natural.

Entre les activitats i serveis que s’oferiran, hi haurà assessorament individualitzat a la sala de fitness i musculació, servei de socorrisme a la piscina, activitats aquàtiques (cursos i programes de natació per a totes les edats, aquagyim,...) i físiques (aeròbic, step, espinning, tonificació, manteniment, etc...), programes de salut i jornades informatives.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document