S’inicia el procediment per adjudicar les obres d’urbanització del Mas Boscà

L’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar l’expedient per a la contractació de l’empresa que executarà les obres d’urbanització i condicionament del Mas Boscà. Aquest projecte, que compta amb un pressupost total de 3.760.000 euros, suposarà la millora dels vials i serveis de la urbanització, integrada per més de 530 propietats.
Vista general urbanització Mas Boscà

Vista general urbanització Mas Boscà

26/05/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de les reurbanitzacions de zones com Santa Margarida, Mas Fumats, la Llosa, les Garrigues, amb uns costos que han superat els 13 milions d’euros, ha arribat el torn de la urbanització del Mas Boscà. El projecte aprovat incidirà en la millora tant dels factors viaris i de seguretat, com en la qualitat dels serveis i en la imatge de la urbanització.

gw-6f09ef90958c5054f6b54e2ab3194813c5d88d59

Pel que va a la vialitat, la pavimentació dels carrers es resoldrà d’acord a les seves dimensions. Així, els considerats carrers principals (Pallars Sobirà, la Segarra, el Solsonès, Pallars Jussà, el Montsià, el Gironès, la Garrotxa, la Selva i l’Anoia), es pavimentaran a dos nivells, amb una calçada de cinc metres d’amplada i voreres alçades adaptades al Codi d’accessibilitat. Pel que fa a la resta de carrers, els secundaris, s’ha optat per una pavimentació a un únic nivell, que permeti una visió més lliure i àmplia de l’espai.

Un aspecte molt important del projecte el suposarà també la renovació de les xarxes de serveis de la urbanització, amb què es posarà punt i final als problemes existents actualment. Aquesta renovació serà integral pel que fa a les xarxes d’abastament d’aigua i de recollida d’aigües pluvials (amb la substitució de canonades i escomeses), i d’enllumenat públic, que suposarà la incorporació de 260 nous fanals.

Pel que fa als serveis elèctrics i de telefonia, està previst soterrar els seus cablejats fins a la línia de façana de cada finca. El projecte també inclou, per últim, la nova senyalització viaria horitzontal i vertical de tota la urbanització. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document