S’inicia la remodelació de la plaça Josep Tarradellas

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’urbanització de la plaça Tarradellas, situada a l'eixample de Roses, entre els carrers Puig Rom, Arquitecte Gaudí, Cap Norfeu i Jaume I. Amb aquest projecte, que compta amb un pressupost de 480.000 euros, es remodelarà un espai superior als 4.000 m2, convertint-lo en zona verda i d’esbarjo.
inici treballs

inici treballs

25/10/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El sector on es troba aquest solar es caracteritza per una elevada densitat de població, degut a la presència de nombrosos edificis plurifamiliars i locals comercials. A més, el sector compta en certs períodes de l’any amb una forta afluència turística, gràcies a la seva proximitat amb el passeig marítim (només a 200 metres) i amb la zona comercial de l’eixample de Roses.

D’acord amb aquestes característiques, la plaça ha estat pensada perquè aculli diferents usos, com zones d’estada i descans, jocs infantils o una àrea de patinatge i per anar en bicicleta. La distinció dels espais s’aconseguirà amb la creació de trames de diferents paviments per a cada ús, separades per passos de vianants, arbres i parterres. La intenció és crear una composició final formada per diferents colors i textures.

La urbanització es completarà amb la instal·lació d’una seixantena de punts de llum, així com el mobiliari urbà necessari, consistent en papereres, una quarantena de bancs, jocs infantils, i pilones retràctils encarregades del control d’accés de vehicles.

El projecte preveu també la plantació d’uns 280 m2 de plantes aromàtiques i d’una vuitantena d’arbres, que permetran la creació de zones d’ombra. Es preveu que les obres que s’acaben d’iniciar tinguin una durada d’uns cinc mesos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document