S’inicia la renovació d’enllumenat al Puig Rom

S'han iniciat les obres de renovació de la xarxa d’enllumenat públic de l’àrea del Puig Rom. Es tracta de la primera fase d’un ampli projecte que preveu l’adequació de la xarxa a la totalitat de la urbanització, atès l’estat de precarietat en què es trobava aquest servei.
Inici obres enllumenat Puig Rom

Inici obres enllumenat Puig Rom

21/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els primers espais que renovaran el seu enllumenat públic seran els carrers Cant dels Ocells, Tordera, Francesc Alegre, Llobregat, Foix, i una secció de la Pujada al Puig Rom (fins al Carrer Marià Aguiló). Aquesta primera fase d’obres que ja ha començat té assignat un import de 154.000 euros, i un termini d’execució d’un mes.

La renovació total de la urbanització, pressupostada en 1,7 milions d’euros, comprendrà la instal·lació de prop de 700 nous punts de llum (100 d’ells en aquesta primera fase), així com la renovació dels quadres de comandament i instal·lacions necessàries. El projecte té en compte l’adopció de criteris d’optimització que permetran l’estalvi d’energia i l’eliminació de la contaminació lumínica.

Fins ara, el sistema d’enllumenat presentava al Puig Rom unes instal·lacions deficitàries, amb fanals obsolets i de molt diversa tipologia, ja que durant anys la promotora propietària de la urbanització no havia realitzat cap millora ni manteniment dels serveis. Amb les noves actuacions impulsades per l’Ajuntament, es posarà punt i final a aquest estat de precarietat, i es donarà resposta a una de les peticions històriques dels veïns de la zona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document