S’inicia la reurbanització de diversos carrers de Roses

S’acaben d’iniciar les obres de reurbanització del sector format pels carrers Marià Benlliure, Lluís Millet, Doctor Ferran, Doctor Arruga, Doctor Barraquer i Doctor Fleming.
plànol actuació

plànol actuació

Carrer actuació

Carrer actuació

31/10/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El principal objectiu d’aquest projecte és l’ampliació de voreres per millorar l’accessibilitat dels vianants i aconseguir la supressió de barreres arquitectòniques. Altres aspectes que es milloren són l’ordenació de les àrees d’aparcament i dels passos de vianants, i la  plantació d’arbrat, actuacions amb les quals es vol aconseguir una important millora en l’accessibilitat i en la imatge del sector.

Les obres que s’acaben d’iniciar, que compten amb un pressupost de 900.000 euros, consistiran en la reposició total de paviment en els trams de carrer que es troben més deteriorats, la demolició de les vorades que s’han de refer, el nou encintat de carrers i la pavimentació de calçades i voreres, ampliant aquestes darreres en tots aquells punts on l’amplada del carrer així ho faci possible.

Dels prop de 17.000 m2 de l’àmbit d’actuació, 9.400 m2 es destinaran a voreres, 4.400 a calçada i 2.400 m2 a aparcament, i es plantaran 270 arbres nous entre tots els carrers.

gw-c6d1909618e8968ea6df7c63a9d9150fc7f19978

El projecte contempla també la renovació de l'enllumenat públic i el soterrament de les línies aèries. Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d’uns deu mesos.

Aquesta actuació passa a sumar-se a les diferents obres desenvolupades darrerament en el nucli antic del municipi de Roses, dirigides a la creació de noves places, a l’eixamplament de voreres o a la peatonalització d’espais, com ha estat el cas dels carrers Francesc Macià, Nou- Peralada, Sant Isidre, la placeta de l’Eixample i la plaça del Teatre, la remodelació del carrer Puig Rom, o la urbanització de la plaça Josep Tarradellas que s’acaba d’iniciar.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document