S’inicien les obres per millorar la vialitat al carrer Lluís Companys

Dilluns 25 de febrer s’han iniciat a Roses els treballs de millora del carrer Lluís Companys, entre el carrer Sevilla i l’avinguda de Rhode. L’objectiu del projecte és facilitar el pas a vianants, sobretot en el cas de persones amb mobilitat reduïda. Les obres, adjudicades a una empresa local, costaran 53.708 € i consistiran en l’ampliació de voreres i incorporació de rampes, així com el canvi d’ubicació del semàfor de l’avinguda de Rhode. Durant les 10 setmanes que duraran els treballs, el trànsit es desviarà pel carrer Tarragona.
carrer Lluís Companys

carrer Lluís Companys

25/02/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’espai on s’acaben d’iniciar les obres es troba en una àrea molt turística de la població, adjacent al passeig Marítim i on predominen els establiments comercials, hotelers i de restauració. Per les seves característiques i les seves condicions viàries, presenta una forta circulació tant de vehicles com de vianants, sobretot en les èpoques de major afluència turística. La intervenció suposarà el condicionament d’un tram de 93 metres lineals del carrer Lluís Companys, així com el pas de vianants en el qual desemboca, ja a l’avinguda de Rhode.

L’objectiu del consistori amb aquest projecte és millorar l’accessibilitat en aquesta àrea, que té una superfície total
de 800 m2. Per aconseguir-ho es proposa l’ampliació de les dues voreres del carrer Lluís Companys per donar continuïtat a la de l’avinguda de Rhode, connexió que s’aconseguirà mitjançant la incorporació d’una vorera contínua que donarà prioritat al vianant i eliminarà barreres arquitectòniques, alhora que farà compatible el trànsit rodat.

Les obres també modificaran el pas de vianants que actualment creua l’avinguda de Rhode i condueix els vianants cap al passeig Marítim, el qual passarà a situar-se un cop passat el carrer Lluís Companys, allunyant-lo així de la rotonda per tal de facilitar la circulació de vehicles. Per últim, el semàfor de l'avinguda de Rhode es traslladarà un cop creuat el carrer Lluís Companys i s’eliminarà el semàfor d’aquest carrer.

Durant el període que durin les obres (unes 10 setmanes), el trànsit serà oportunament desviat i senyalitzat pel carrer Tarragona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document