S’instal·len els mòduls que acolliran durant el proper curs el cicle infantil de l’escola Vicens Vives

Els darrers dies s’han instal·lat a l’escola Jaume Vicens Vives de Roses els mòduls que acolliran durant el proper curs part de les aules provisionals dels alumnes de cicle infantil, mentre es realitzen les obres de millora i ampliació de l’edifici de parvulari del centre.
Nou mòdul Vives

Nou mòdul Vives

12/08/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els alumnes dels sis grups que concentra l’escola entre P3, P4 i P5 es reubicaran durant la realització de les obres de l’edifici d’infantil entre els mòduls instal·lats al pati de la mateixa escola i dues aules més condicionades a la llar d’infants "El Franquet", adjacent al centre. D’aquesta manera, s’aconsegueix que tot el conjunt quedi integrat dins de l’àmbit de l’escola actual, per no alterar el desenvolupament normal de les activitats escolars.

 

Els mòduls instal·lats compten amb les aules necessàries per donar cabuda als infants, uns serveis i un despatx, i estan dotats de les instal·lacions elèctrica, d’aigua i sanejament i de climatització adients per donar servei a les necessitats dels escolars durant el curs.

 

Els alumnes impartiran les seves classes en aquests mòduls mentre durin les obres de l’edifici actual, que tenen una durada prevista de 8 mesos, i que consistiran en l’ampliació de les sis aules existents, en la renovació d’instal·lacions i paviment de l’edifici, i en la incorporació de nous espais, com una aula de logopèdia, aula de suport, sala de professorat i una gran sala polivalent per a la realització d’activitats complementàries. El projecte té un pressupost de 531.000 euros, 522.000 dels quals seran subvencionats per la Generalitat de Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document