S’obre al trànsit la nova rotonda del Port Esportiu, amb la incorporació de nous sentits de circulació

La finalització de les obres de construcció de la rotonda situada entre l’Avinguda de Rhode i la Riera de la Cuana realitzada durant els darrers mesos, ha permès l’obertura al trànsit rodat en aquesta zona. L’execució de les obres ha permès incorporar el doble sentit de circulació, tant a la Riera de la Cuana, com al tram comprés entre els ports pesquer i esportiu de l’Av. de Rhode.
Rotonda Port Esportiu

Rotonda Port Esportiu

26/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un cop realitzades les tasques de pintat i senyalització dels nous sentits de circulació, la Policia Local de Roses ha obert al trànsit la nova rotonda. Fins ara, l’Avinguda de la Cuana circulava únicament en direcció de pujada cap a la Gran Via Pau Casals, i ho feia per l’esquerra de la llera de la riera. A partir d’ara, l’Avinguda de la Cuana permet la circulació de vehicles fins a la Gran Via en ambdós sentits de la marxa i, tal i com recomana la normativa, en els dos casos se circula a la dreta de la riera

D’altra banda, el tram de l’Avinguda de Rhode situat entre el moll comercial i l’accés al Port Esportiu, també passa a ser de dos sentits. Aquesta modificació permetrà, a partir d’ara, que els vehicles provinents de les urbanitzacions de Canyelles i l’Almadrava, puguin optar per una nova via d’accés al centre de la població.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document