S’obren les inscripcions per participar a les Travessies de natació Roses 2011

A partir d’avui, 1 d’agost, les persones interessades a participar en les tradicionals Travessies de Natació de Roses, ja poden realitzar la seva inscripció a la Piscina Municipal de Roses. Enguany, les travessies tindran lloc els propers 14 d’agost (travessia local) i 15 d’agost (travessia al Port de Roses). El període d’inscripcions es tancaran el divendres 12 d’agost.
travessies Roses

travessies Roses

01/08/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un any més per aquestes dates d’estiu arriben les Travessies de Natació de Roses, organitzades pel Departament d’Esports, Festes i Joventut de l’Ajuntament, la Piscina Municipal de Roses i el Grup d’Esports Nàutics-GEN de Roses.

Així, el 14 d’agost vinent (11 h), se celebrarà la 26a Travessia Local de Natació- Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom, tot i que l’opció a premi recau només en els nascuts o empadronats a Roses. La distància serà de 600 m, amb sortida entre els espigons de la riera Ginjolers i arribada a la platja de Roses.

L’endemà, 15 d’agost, se celebrarà la 75a Travessia de Natació al port de Roses. Hi haurà dues distàncies: una de 800 m per a les categories promesa i aleví, amb sortida a les 11h des del moll del port esportiu, i una altra de 1.450 m per als participants a partir de la categoria infantil, amb sortida a les 11.30 h al moll de la Llosa. L’arribada de totes dues serà a la platja de Roses.

Les persones interessades a participar ja poden fer la inscripció a la Piscina Municipal de Roses (tel.: 972 45 97 60 – fax: 972 45 97 61 – piscina@piscinaroses.cat), de l’1 al 12 d’agost fins a les 13 h. Cal destacar que totes les inscripcions s’han de fer de forma anticipada dins d’aquest període i que la travessia al port de Roses enguany té una quota d’inscripció de 3 € per persona.

Com en l’edició anterior, el dorsal de cada participant serà un braçalet amb xip electrònic que es posa al turmell i que s’entregarà el mateix dia de la competició (de 10 a 10.45 h el dia de la travessia local i de 9 a 10.30 h el dia de la travessia al port). Aquest sistema facilita les tasques organitzatives i permet l’obtenció de resultats de manera més ràpida. El xip s’haurà de retornar a l’organització just acabada la travessia.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document