Satisfacció pel funcionament del servei de teleassistència domiciliària a Roses

Durant l’episodi d’alerta produït la nit del 13 d'agost amb motiu de l’incendi declarat a la muntanya de Puig Rom, el municipi de Roses va poder comprovar la ràpida i eficaç actuació dels diferents serveis d’emergències del municipi (extinció d’incendis, cossos de seguretat i urgències mèdiques). Igualment, el regidor de Benestar Social del consistori, Marc Danés, vol reconèixer públicament el bon funcionament del Servei de Teleassistència Domiciliària, que durant l’incendi va contactar amb la totalitat d’usuaris fins comprovar que tots ells es trobaven fora de perill.
Servei

Servei

14/08/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La ràpida actuació de mitjans aeris i dotacions de bombers i les condicions meteorològiques existents (absència de vent), van permetre controlar el foc declarat a la muntanya del Puig Rom de Roses en poc més d’una hora. Durant aquest episodi, el Servei Local de Teleassistència Domiciliària que s’ofereix a Roses en base al conveni subscrit amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, va contactar amb els 64 usuaris donats d’alta al municipi, fent les oportunes comprovacions sobre la seva situació i seguretat, i assegurant-se que es trobaven en perfectes condicions i fora de perill en tot moment.

Tot i que no va caldre cap actuació posterior per part del Servei, en comprovar-se que no hi havia cap usuari proper a la zona del foc, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament vol agrair públicament la celeritat i el bon funcionament del mateix, alhora que encoratja a les persones grans que viuen o passen moltes hores soles, així com a les persones amb mobilitat reduïda, a donar-se d’alta d’aquest servei.

La teleassistència permet a la persona usuària comunicar-se les 24 hores del dia, els 365 dies l’any, amb un Centre d’Atenció perquè, en cas de necessitat, pugui ser atesa immediatament. A través d’un petit aparell que porta al damunt en forma de penjoll, pot posar-se en contacte amb un equip de professionals que li aportarà l’atenció que necessiti, sabent que, d’alguna manera, té companyia en tot moment.

Per donar-se d’alta del servei, els interessats poden posar-se en contacte amb el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses, situat a la Casa del Mar, al costat del Teatre Municipal (Tel. 972 25 24 00).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document