Se soterraran el transformador elèctric i els contenidors de la Riera Ginjolers per millorar la imatge del sector

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el soterrament del centre transformador elèctric que es troba situat al costat dels antics rentadors públics de la riera Ginjolers (a l’alçada del carrer Girona), així com dels contenidors de residus contigus. L’actuació suposarà una important millora estètica, ja que permetrà una visió més neta i lliure del conjunt.
Estació i contenidors a soterrar

Estació i contenidors a soterrar

01/02/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’enderroc de l’antic edifici de la Cooperativa Agrícola de Roses va donar com a resultat un gran espai lliure sobre la Riera Ginjolers, entre els carrers Girona-Puig Rom i el carrer Tarragona, que es va habilitar posteriorment com a àrea de jocs infantils per a la mainada. Amb l’aprovació del present projecte, es vol continuar millorant aquesta part central de la riera coberta, oferint un espai obert sense obstacles visuals.

Les obres consistiran en la construcció d’un recinte soterrat de formigó armat on s’ubicaran els nous transformadors, amb la qual cosa es possibilitarà l’enderroc de la caseta que amaga l’equip actual. A més, s’aprofitarà aquesta actuació per incorporar sis mòduls de contenidors soterrats, que també incidiran en la millora estètica i de salubritat d’aquesta cèntrica zona.

El projecte comptarà amb un pressupost total de 230.000 euros

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document