Seleccionats els primers 23 treballadors dels plans d’ocupació obtinguts a Roses per al 2011

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha portat a terme el procés de selecció dels primers 23 nous treballadors que ocuparan les places ofertades pel consistori dins el programa de Plans d’Ocupació 2011. Tots els seleccionats són persones proposades pel Departament de Treball de la Generalitat (oficina de Figueres), d’entre el llistat de demandants de feina inscrits a les Oficines de Treball de la Generalitat (OTG).
Pla manteniment zones naturals 2010

Pla manteniment zones naturals 2010

26/01/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els nous treballadors s’incorporaran a la feina activa el proper dimarts, 1 de febrer. El perfil requerit per aquest primer pla ha estat adreçat cap a feines de jardineria i/o treballs forestals i, com la resta de plans ofertats, els contractes tindran una durada de sis mesos.

L’Àrea de Promoció Econòmica té previst en breu rebre les noves llistes de l’OTG, per engegar el procés selectiu de la resta de plans atorgats. En total, aquest any 2011, l’Ajuntament de Roses donarà feina a un total de 58 persones, la majoria residents al municipi, els quals passaran a sumar-se als 56 aturats que ja s’han beneficiat fins ara d’aquestes convocatòries.

Per tenir-hi accés és requisit indispensable estar aturat i donat d’alta a l’OTG com a demandant de feina. A partir d’aquests requisits, la mateixa Oficina de Treball realitza una primera selecció, i dirigeix al consistori els candidats que millor s’ajusten als perfils professionals sol·licitats per a cada pla ocupacional.

Els plans d’ocupació de Roses per a l’any 2011 estan dotats amb una subvenció global de 406.000€ per part del Departament de Treball i el Fons Social Europeu. Com en casos anteriors, les diferents àrees del consistori es coordinen per programar, coordinar i supervisar les feines, que redunden en un benefici directe pels espais públics i projectes d’interès social del municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document