Sessió de treball per impulsar el Pla de dinamització del comerç de Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses ha programat per al proper dijous 12 de maig, una reunió oberta a tothom que vulgui participar en el Pla de dinamització del comerç de Roses. En aquesta primera sessió, que dóna continuïtat als “Seminaris d’experiències de dinamització comercial”, es tractaran els principals problemes i potencialitats del comerç rosinc, així com les accions a emprendre per al seu impuls.
09/05/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des del passat mes de març, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha desenvolupat el cicle "Seminaris d’experiències de dinamització comercial", proposta integrada de set jornades, en el decurs de les quals s’han abordat temàtiques relacionades amb el comerç de costa, l’associacionisme comercial, els negocis en expansió en moments de crisi,... Els seminaris han permès també conèixer experiències i solucions comercials que han tingut èxit en altres municipis.

Després de recollir aquestes experiències, l’Àrea de Promoció proposa avançar un passar més a través de la sessió de treball del proper dijous, en la qual es vol abordar el futur del comerç rosinc i les vies per al seu impuls i promoció.

La reunió tindrà lloc entre les 14.30 i les 16.30 h per tal d’afavorir l’assistència del major nombre de comerciants, i es durà a terme a la sala de formació de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses (carrer Madrid, núm 1- edifici Oficina de Turisme). El primer punt de l’ordre del dia serà l’anàlisi de les mancances i potencialitats del comerç rosinc per, a continuació, passar a establir les possibles accions a emprendre per al seu impuls (campanyes, accions, formació, serveis al client).

Els interessats ja poden confirmar la seva assistència trucant a l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses (tel: 972 152 521, o bé promocioeconomica@roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document