Sessions guiades d’activitat física als dos Parcs Urbans de Salut de Roses

Des del mes de novembre s’han iniciat a Roses els tutorials d’activitat física als dos Parcs Urbans de Salut de Roses. La iniciativa s’allargarà durant 8 mesos, està conduïda per monitors especialitzats, i mostra als usuaris com practicar exercici i fer ús dels diferents aparells de què consten aquests espais.
s

s

30/11/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els Parcs Urbans de Salut són espais implantats a l’aire lliure que es composen d’un conjunt d’aparells dissenyats per realitzar exercici físic moderat. Estan adreçats a la població adulta i a la gent gran. A Roses, es troben situats a la carretera del Mas Oliva i a la plaça del Rei.

Amb l’objectiu de fomentar l’adquisició d’un estil de vida saludable i la realització d’activitat física diària, els dos Parcs Urbans de Roses acullen des del novembre fins al mes de juny, diferents jornades tutorials. Així, durant el desembre, es realitzaran sessions guiades en el parc urbà de la carretera del Mas Oliva els dies 3 i 19 (en horari de 9.15 a 12.15 h), mentre que el 4 i 20 de desembre, de 9.30 a 11.30 h, tindran lloc les sessions en el parc de la plaça del Rei. Cada jornada compta amb diferents sessions d’una hora de durada.


Amb la intenció de donar a conèixer aquesta campanya, el consistori distribuirà informació per les diferents farmàcies, centres de salut i fisioterapeutes del municipi. La informació sobre els dies i horaris de les sessions es pot consultar a la web municipal www.roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document