Signatura del conveni per acollir una etapa del Tour de França a Vela

El passat dissabte 2 de desembre, l’alcalde de Roses i el director de Larivière Organisation, Jacques Tillier, varen signar a Paris el conveni que permetrà a Roses acollir una de les etapes del prestigiós Tour de France a Vela del proper estiu. La signatura va tenir lloc en el marc del Saló Nàutic que se celebra aquesta setmana a la capital francesa.
Signatura conveni

Signatura conveni

05/12/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Tour de France a vela és una cita nàutica plenament consolidada que se celebra des de l’any 1978. Està considerada la principal competició de vela anual de França i és un referent esportiu internacional. Els participants es divideixen en les categories general, amateurs i estudiants, i tots ells competeixen amb un mateix tipus de veler anomenat "Mumm 30", de 9,4 metres d’eslora.

El Tour del 2007 tindrà lloc entre el 28 de juny i el 28 de juliol. Durant un mes, els participants recorreran gran part de la costa francesa, des del Canal de la Manxa fins a la costa Mediterrània de Marsella. Enguany, a més, el tour navegarà per aigües catalanes fins a la badia rosinca.

Roses acollirà l’etapa entre el 20 i el 22 de juliol. Un dels grans atractius d’aquest esdeveniment és la instal·lació del gran centre d’animació que l’acompanya, format per stands esportius, jocs, botigues, podium, pantalles gegants, etc, que se situa en el lloc de major afluència de la vila. El centre lúdic porta entre 20.000 i 40.000 visitants a cada etapa.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document