Suprimeixen el sistema d’aparcament alternatiu per quinzenes al carrer Pare Claret de Roses

A partir del mes d’abril se suprimeix el sistema d’aparcament alternatiu per quinzenes a les dues bandes del carrer Pare Claret, en el tram comprés entre la riera Ginjolers i el carrer Francesc Macià. D’aquesta manera, només es podrà aparcar a la banda de muntanya, quedant prohibit de manera definitiva aparcar els vehicles a la banda de mar.
Vehicles aparcat a la banda de muntanya del carrer Pare Claret

Vehicles aparcat a la banda de muntanya del carrer Pare Claret

09/04/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
Es tracta de l’últim carrer de Roses que encara funcionava amb aquest sistema d’aparcament.
Així doncs, no caldrà que el dia 16 d’aquest mes canviïn de vorera els vehicles que aparquin en aquest carrer, ja que queda establerta la banda de muntanya com a única alternativa d’aparcament. Fins ara, els cotxes podien estacionar en una banda determinada del carrer de l’1 al 15 de cada mes, i canviar a l’altra banda durant la segona quinzena restant.
Amb aquesta mesura, la policia municipal pretén evitar les molèsties que l’aparcament alternatiu de vehicles a banda i banda de carrer suposa per als usuaris d’aquesta via urbana. Els responsables municipals confiem que aquesta mesura repercuteixi en la comoditat dels usuaris a l’hora de circular pel municipi i en la dels veïns que acostumen a estacionar els seus vehicles en aquesta via.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document