Tall de trànsit amb motiu de l’arribada del Xè Cinturó Ciclista a Roses

Amb motiu de la celebració de la primera etapa del "Xè Cinturó Ciclista Internacional a l’Empordà", que avui divendres 2 d’octubre tindrà el seu final d’etapa a Roses, l’Av. de Rhode de la població romandrà tancada al trànsit. L’hora d’arribada dels ciclistes està prevista al voltant de les 17,35 h.
Ciclistes

Ciclistes

02/10/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els corredors entraran a Roses per l’Alt de Perafita fins arribar a la rotonda de la carretera de Palau, on enfilaran cap a la c-260 per accedir al centre de la població a través de l’Av. de Rhode. El punt de meta estarà situat a la plaça de Sant Pere. A mida que els ciclistes passin pels diferents punts, el trànsit quedarà restablert d’immediat, a excepció de l’últim tram de l’Av. de Rhode (entre l’oficina de Turisme i la plaça Sant Pere), on l’acte d’arribada i les tasques de desmuntatge del punt de meta poden requerir una mica més de temps.

El Cinturó Ciclista és la competició ciclista internacional més important de Catalunya després de la "Volta a Catalunya" i es perllongarà durant tot el cap de setmana per cloure diumenge a Figueres. Aquesta edició inclou tres etapes (450 quilòmetres) amb 176 corredors inscrits en 22 equips. La relació de participants assegura el màxim nivell amb la presència de l’actual campió del món sots-23, Romain Sicard, de l'equip Orbea. Amb ell, estaran l’actual guanyador Luca Zanasca, Fran Ventoso, Carles Torrent, Jaume Rovira, Joaquín Sobrino, Moisés Dueñas, Jorge Montenegro, Manuel Lloret, Ibon Zugasti, Jordi Cervantes, Jordi Fité i Joan Font.

Etapes
1ª etapa (2 octubre): Castelló d´Empúries - Roses, 159.9 kms
2ª etapa (3 octubre): Besalú - Banyoles, 141 kms
3ª etapa (4 octubre): Castelló d’Empuries (Empuriabrava) - Figueres, 149.5

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document