Tallen al trànsit un tram del carrer Pujada al Puig Rom per les obres d'enllumenat, que finalitzaran a principis de març

A partir del dimecres 20 de febrer es tallarà al trànsit la circulació de vehicles en sentit ascendent d’un tram del carrer Pujada al Puig Rom, el comprés entre la Gran Via Pau Casals i el Passatge Marià Aguiló, amb motiu de les obres d’enllumenat que s’hi duran a terme. Els treballs finalitzaran a principis de març.
Vista del Puig Rom

Vista del Puig Rom

19/02/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
El tall de circulació afectarà només als vehicles que circulin en sentit ascendent, ja que es mantindrà obert en tot moment el carril de baixada. Els treballs tenen un termini d’execució de quinze dies, de manera que és previst restablir la circulació en els dos sentits de la marxa en el decurs de la segona setmana del mes de març. Mentrestant, els vehicles procedents de la Gran Via que vulguin accedir a la zona del Puig Rom hauran de fer-ho a través de qualsevol dels vials que hi ha a la carretera del Far, com ara el carrer Josep Maria Folch i Torres, que permeten accedir fins al Passatge Marià Aguiló, a partir del qual es pot enllaçar amb el de Pujada al Puig Rom.
D’altra banda, cal tenir en compte que aquesta restricció no serà efectiva durant els caps de setmana, de manera que a partir del migdia de dissabte i fins dilluns al matí es podrà circular pels dos sentits del tram en obres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document