Tallers i l’espectacle “La Caravana passa” de Circ Pànic, propostes circenses de LA POPULAR

El món del circ tindrà un protagonisme destacable dins la programació de la festa LA POPULAR que se celebrarà a l’Espai Cultural La Ciutadella el proper dissabte 13 de juny. Tallers de circ destinats a adults i a nens i l’espectacle “La Caravana passa” de la companyia Circ Pànic, portaran la màgia del circ al recinte monumental a partir de les 17.30 h.
Circ Pànic

Circ Pànic

05/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els tallers de circ que tindran lloc entre les 17.30 i les 19 h, estaran oberts a nens a partir de 4 anys i a adults, amb la intenció que descobreixin junts les diferents tècniques de circ. Guiats per monitors, els participants podran descobrir les tècniques i practicar diferents modalitats circenses com l'acrobàcia, els malabars o el cable.

A continuació (de 19 a 20 h), Circ Pànic portarà a la Ciutadella la seva proposta de circ contemporani, evocant la màgia del circ i la seva capacitat d'arribar, sorprendre i marxar. L'espectacle La Caravana Passa, és exactament això. Un homenatge a les coses efímeres que deixen un record profund en les ments dels qui tinguin la sort de trobar-se aquest espectacle de carrer en moviment, amb una estructura espectacular, amb música en directe i amb uns números de circ -acrobàtics, d'equilibri, de força, de risc- fets amb gràcia, tècnica i la gran capacitat innata d'aquesta companyia per fer vibrar l'espectador.

Al llarg de l’espectacle, quatre personatges de diabòlica innocència (un nan, un lord anglès, una alambrista i un sultà), tan maliciosos com romàntics, apareixen i desapareixen al compàs de la melodia, donant salts i girs sobre la carcassa d’un cavall que transporta un vagó metàl·lic, grimpant fins al màstil o cavalcant sobre ell.

Amb "La Caravana passa" la companyia ha aconseguit evolucionar a través de les arts del circ i crear una escenografia increïble i mòbil, amb més de 2,5 tones de ferro, amb la qual està viatjant pels millors festivals de les arts del carrer d’Europa.

La companyia Circ Pànic

La Cia Circ Pànic vol realitzar-se com una Cia creativa i "al corrent". Per la seva especialitat, les arts del circ, la companyia es fusiona amb el llenguatge del teatre i amb el moviment, amb l’afegit de la musica en directe. A més, Pànic ha fet una recerca amb aparells de circ com el màstil xinès i el fil per trobar la manera més fàcil i enginyosa de donar a aquestes dues especialitats el màxim d’atraccions i d’autonomia.

La Cia s’identifica amb el seu primer espectacle "Serveis a domicili" (des de 2001 fins a 2005), fresc, picant i divertit amb una escenografia colorida: un jardí, una farola, un fil i una caravana.

Durant aquests anys, els membres de Circ Pànic continuen formant-se en dansa contemporània amb la Cia Mal Pelo, en teatre alternatiu amb Tómas Aragay i fan nombroses trobades amb els estudiants de l’escola d’art de la Llotja de Barcelona. En tots aquests encontres, amb una punta d’imaginació i un petit gra de bogeria, Circ Pànic troba la fórmula màgica per salvaguardar la seva pròpia identitat.

Han aconseguit evolucionar a través de les arts del circ i crear una escenografia increïble i mòbil. Durant aquest any de treball, amb més de 2,5 tones de ferro i amb molta empenta, Circ Pànic crea "La caravana passa" un espectacle que està viatjant pels millors festivals de les arts del carrer d’Europa.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document