The Campbell Brothers i Divine Gospel Reunion: dos grans del Gospel a Roses

Dins de l’apartat de grups de Gospel del 14è Blues a Roses es podrà gaudir de l’actuació de dos de les grans formacions d’aquest àmbit. El dijous 20 el festival portarà els The Campbell Brothers i el divendres 20 Linda Lee Hopkins, Tori Williams i Jonice Jamison, tres solistes excepcionals juntes al grup Divine Gospel Reunion.
Divine gospel

Divine gospel

18/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

The Campbell Brothers presenten "Sacred Steel", música de Gospel amb guitarres de pedal i veus. Chuck Campbell, guitarrista d'aquesta especialitat, i el seu germà Darick són dos dels músics més excel·lents en aquest camp. Han dirigit la banda durant dues dècades i encapçalen una secció rítmica molt enèrgica amb Phil Campbell en la guitarra elèctrica i el seu fill Carlton en la bateria. L'emblemàtica i tradicional veu de Katie Jackson condueix el conjunt a uns nivells d'expressió i energia que desafien qualsevol descripció.

The Campbell Brothers presenten un ric i variat material procedent del repertori de les esglésies en una nova variant que presenta sons, veus i ritmes mai abans escoltats en aquest context.

Linda Lee Hopkins, Tori Williams i Jonice Jamison són Divine Gospel Reunion, tres solistes excepcionals. Després de molt anys de carrera solcant, cadascuna pel seu costat, el món sencer amb actuacions diversificades en el Pop, el Jazz i sobretot el Gospel, tres grans solistes unides per la mateixa passió i aquest gran amor per al Gospel es troben finalment juntes en escena en el seu propi espectacle.

Tres veus, tres estils, sobre la mateixa via per compartir amb el públic la fe, l’amistat, l’amor, la imatge i la cultura autèntica del Gospel. Una energia desbordant i unes interpretacions que tallen la respiració.

The Campbell Brothers Dijous 20 23.45h la Ciutadella Roses

Divine Gospel Reunion Divendres 21 22.30h la Ciutadella Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document